Az új szupergyümölcs: az acai berry

Az új szupergyümölcs: az acai berry

Felhasználói tippek az acai berryhez

2017. október 13. - egeszseges

1. tipp: csak a legjobb minőségű acai berry-t vásároljuk meg

Mivel az acai berry vásárlásának célja, hogy pótoljuk a szervezetünk vitamin és ásványi anyag tartalmát, valamint, hogy kihasználhassuk e bogyó előnyeit, ezért ennek csak akkor van értelme, ha a legmagasabb minőségű termékek közül választunk. Ez azt jelenti, hogy vásárlás előtt mindenképpen érdemes elolvasni az összetevőket tartalmazó címkét, hogy megtudjuk, valójában mit is rejt az adott termék.

2. tipp: olyan terméket válasszunk, mely csak acai berryt tartalmaz és más összetevőt nem:

Hogy az adott termék valóban hiteles legyen, úgy 100%-ban acait kell tartalmaznia. csak néhány olyan termék van, mely az acai berryn kívül csak természetes és egészséges anyagokat tartalmaz. (pl. vitaminok). Ezeket a termékeket meg kell keresni. A termékek legtöbbje csak acai berrynek állítja be magát, valójában azonban ez sok különböző anyag keveréke. Ennek az oka pedig nem más, hogy a tiszta acai nem olcsó, néhány gyártó pedig úgy akar nagyobb hasznot húzni a vásárlásból, hogy e csodás anyagot valamilyen “kevésbé csodással” keveri. Ne dőljünk be a csalóknak!

acaijuice.jpg

3. tipp: ne dőljünk be az ingyenes acai berry ajánlatoknak!

Sosem fogunk ingyen acai berryhez jutni, mert igen drága és még promócióból sem éri meg egy vállalkozónak sem, hogy ingyen mintákat dobjon a piacra. Ha ilyennel találkoznánk, akkor biztosan be akarnak csapni minket.

4. tipp: Kerüljük azokat a termékeket, melyeket hírességek fotóival reklámoznak

Sok vállalat használja a hírességek fotóit hirdetésekben és saját honlapjukon, anélkül, hogy az adott sztár engedélyt adott volna erre. Ezek a vállalatok sokszor kínálnak ingyenes termékmintákat is. És sajnos legtöbbször ezeknek a termékeknek hiányzik a címkéjéről az összetevők sora is. Ne vásároljuk meg ezeket a termékeket.

Itt egy megjegyzés Oprah Winfrey-től:

"A fogyasztóknak tudniuk kell, hogy - annak ellenére, hogy szeretem és használom ezt a terméket - soha nem hagytam jóvá, hogy valamelyik acai berry termék reklámarca legyek."

A bejegyzés trackback címe:

https://acaiberry.blog.hu/api/trackback/id/tr214101727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása