Az új szupergyümölcs: az acai berry

Az új szupergyümölcs: az acai berry

Az acai berry 6+1 előnye

2017. július 14. - egeszseges

Mára már kétségkívül hallottunk az acai berryről, hiszen ez a természetes élelmiszer már számos televíziós műsorban szerepelt (pl. Oprah show) és sok-sok egészségügyi és fitnesz magazinban helyet kapott. A kérdésünk csupán az, hogy valóban annyira fantasztikus lenne az acai berry? Tényleg szupergyümölcs? A válasz: igen. Ez most végre nem egy olyan termék, melyen néhány ember meg akar gazdagodni, ez a valóság. Egy olyan táplálékkiegészítő, mely megváltoztathatja az életed.

1. Az acai berry fogyaszt. Az acai berry egyik legnagyobb előnye az, hogy akár 25 kilogramm feleslegest is le tud olvasztani rólad. Hogyan teszi mindezt? Fokozza az anyagcserét, így több energiát használ fel a szervezetünk. javítja az energiafelhasználást, így megfelelően tudunk pihenni, aminek köszönhetően több energiát égetünk el. Emellett kimossa a szervezetből a méreganyagokat, így szintén kilóktól szabadulhatunk meg.

amazoniaacai.jpg

2. Egészségesebb bőrt eredményez. Az acai berry segítségével bőrünk frissebbnek és fiatalabbnak fog kinézni.

3. Erősíti a szívet. Az acai berry megadja a szívünknek a szükséges tápanyagokat, így az megfelelően tud majd működni. Emellett javítja a vérkeringést, ami szintén a szív erősödését eredményezi.

4. Javítja a koncentrációt. Az acai berry mentális tisztaságot eredményez. Ez elsősorban a vérkeringés javulásához vezethető vissza, mivel ily módon az agyba is több vér jut. A jobb vérkeringés következtében, tehát az agy is jobban teljesít.

5. Csökkenti a koleszterinszintet. Ez a szupergyümölcs képes arra, hogy a vér koleszterinszintjét, mely számos szív- és érrenszeri megbetegedés előidézője lehet, képes csökkenteni, így sok betegség megelőzhető a segítségével.

6. Méregteleníti a szervezetet. Az acai berry rengeteg antioxidánst tartalmaz - a világon ennek a gyümölcsnek a legmagasabb az antioxidáns tartalma. Ezek az anyagok képesek szembe szállni a káros szabad gyökökkel és elpusztítani azokat. A káros méreganyagok felszámolásával pedig immunrendszerünk erősebb lesz, mint valaha.

+1 Fokozza a szexuális teljesítményt. Meg kell magyarázni, hogy ez miért előnyös? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://acaiberry.blog.hu/api/trackback/id/tr804101680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása