Az új szupergyümölcs: az acai berry

Az új szupergyümölcs: az acai berry

Acai Berry

2018. május 10. - egeszseges

Az amazonasi őserdőkben hatalmas pálmafák gyümölcse az acai berry.

Az acai bogyó egy kis kerek fekete lila csonthéjas gyümölcs,hasonló megjelenésű mint a szőlő, kisebb és kevesebb rostanyagot tartalmaz. Az érett gyümölcsök mély bíbor vagy zöld színűek.Évente két alkalommal szüretelik.

amazonia.jpg

Az Acai berry népszerűségét az Egyesült Államokban kezdte, ahol anyagcsere-fokozóként, fogyasztószerként használják, a sztárok csodafegyvereként emlegetik.

Az elhízás leggyakrabban a folyamatosan fennálló mikrotápanyag-hiány miatt fellépő éhségérzet következménye.

Többet eszünk a kelleténél, hogy hozzájussunk a szükséges tápanyagokhoz.A legtöbb étel kalóriákban gazdag, vitaminokban, ásványianyagokban és enzimekben szegény, eszünk, testünk mégis éhezik.

Az acai berry az áfonyák közt a legmagasabb mikrotápanyag tartalommal rendelkezik. Természetes úton csökkenti az éhségérzetet,gyorsítja az anyagcserét, gyorsítja a kalóriák égetését, mikrotápanyagokkal látja el a szervezetet, miközben növeli az energiaszintet.

Fagyasztott gyümölcsvelő, gyümölcslé, formájában megtalálhatjuk az élelmiszertermékek között, turmixokban, és a kozmetikumokban is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://acaiberry.blog.hu/api/trackback/id/tr515217721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása