Az új szupergyümölcs: az acai berry

Az új szupergyümölcs: az acai berry

Az acai berry hatása

2017. február 02. - egeszseges

Az acai bogyó az áfonyák között a legmagasabb mikró tápanyag tartalommal rendelkezik, több ezer ismert és lehet hogy sokkal több ismeretlen mikró tápanyagot tartalmaz. Antioxidáns tartalma többszöröse a nálunk ismert áfonya fajtáknak.Komplex formában számos olyan tápanyagot tartalmaz, amit a hagyományos étrend nem.

Visszajelzések alapján az acai bogyó természetes úton csökkenti az éhségérzetet. A gyenge minőségű, tartósítószerekkel és mesterséges adalékanyagokkal dúsított élelmiszerekből bármennyit eszünk, szervezetünk éhezik.

c8f85a824fda1b418147ceb5141472bc.jpg

Gyorsítja az anyagcserét, gyorsítja a kalóriák égetését.

Növeli az energiaszintet.

Mikrotápanyagokkal látja el a szervezetet. Az általános környezetszennyezés hatására a zöldségek és gyümölcsök vitamin és ásványianyag tartalma az elmúlt 20 évben 40%-kal csökkent, ahhoz hogy megtarthassuk ideális testsúlyunkat szükségünk van egy kis pótlásra.

Jó minőségű és természetes táplálék-kiegészítők vitaminok, ásványi anyagok segítenek szervezetünknek az optimális működés fenntartásában. Az acai bogyó valóban az egyik legtökéletesebb élelmiszer.

A bejegyzés trackback címe:

https://acaiberry.blog.hu/api/trackback/id/tr55381209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása