Az új szupergyümölcs: az acai berry

Az új szupergyümölcs: az acai berry

Mit mondanak mások az acai berryről?

2018. február 16. - egeszseges

“Ez egy csodabogyó, mely egy hosszabb és egészségesebb élethez segít hozzá és olyan lehetőségekhez, melyekről sosem hallottál. Acainak hívják és megelőzi a rákot, védi a szívet, kezeli az Alzheimert és még sok más betegséget.”

www.thedenverchannel.com, 2006. november

belso_harmonia.jpg

“Az acai berry az elsőszámú szupergyümölcs a világon”

Dr. Nicolas Perricone

“Az acai berry előnyei végtelenek. nemcsak egészéges, de szebben és jobban is nézel ki tőle.”

oprah.com

“Aminosavakban és antioxidánsokban gazdag. A világ legtáplálóbb gyümölcse.”

New York Times, 2004. április

“Az acai berry az egyik legtáplálóbb étele az Amazonas vidékének, gazdag B-vitaminokban, ásványi anyagokban, fehérjében és omega-3 zsírsavakban. Ezenkívül olajsavat is tartalmaz, mely szintén esszenciális zsírsav.”

Keri Glassmann, dietetikus, 2008 február

“Az acai lesz hamarosan a legmenőbb koktél.”

Vogue, 2008.

“A tanulmányok rávilágítottak, hogy az acai egyike a világ legtápálálóbb ételeinek. A nagy energiájú bogyó az amazóniai pálma gyümölcse, melynek íze a csokoládé és a piros bogyók keverékére emlékeztet. Az acai gyümölcs pépe 10szer annyi antioxidánst tartalmaz, mint a piros szőlő, ezenkívül tökéletes esszenciális aminosav komplexet tartalmaz.”

NBC Today Show, 2007. november

“Az acai a legszuperebb afrodiziákum? Meglehet. Könyörgőből játékossá változtat az ágyban?  Kétség sem fér hozzá. A gyümölcs evéséből származó előnyök a nők és férfiak körében egyaránt ismert.”

American Curves Magazine, 2004. augusztus

“Egy bárban vagy egy egészségboltban a legújabb és legmenőbb íz az acai, e szőlőszem nagyságú, mélylila bogyó, mely Brazília dzsungeleiből jutott el hozzánk.”

Wall Street Journal, 2003. április

Az brazil őserdőkben felfedezett lila acai berry 30-szor több antioxidánst tartalmaz, mint a vörös szőlő és olyan esszenciális zsírsavakkal, C- és E-vitaminnal van teli, mely anyagok szervezetünk számára nélkülönözhetetlenek. Segít megelőzni a betegségeket, csökkenti a koleszterinszintet, a rák kialakulásának esélyét és a szívinfarktusét is.

Dr. John Smith

A bejegyzés trackback címe:

https://acaiberry.blog.hu/api/trackback/id/tr704101896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása