“Ez egy csodabogyó, mely egy hosszabb és egészségesebb élethez segít hozzá és olyan lehetőségekhez, melyekről sosem hallottál. Acainak hívják és megelőzi a rákot, védi a szívet, kezeli az Alzheimert és még sok más betegséget.”
www.thedenverchannel.com, 2006. november
“Az acai berry az elsőszámú szupergyümölcs a világon”
Dr. Nicolas Perricone
“Az acai berry előnyei végtelenek. nemcsak egészéges, de szebben és jobban is nézel ki tőle.”
oprah.com
“Aminosavakban és antioxidánsokban gazdag. A világ legtáplálóbb gyümölcse.”
New York Times, 2004. április
“Az acai berry az egyik legtáplálóbb étele az Amazonas vidékének, gazdag B-vitaminokban, ásványi anyagokban, fehérjében és omega-3 zsírsavakban. Ezenkívül olajsavat is tartalmaz, mely szintén esszenciális zsírsav.”
Keri Glassmann, dietetikus, 2008 február
“Az acai lesz hamarosan a legmenőbb koktél.”
Vogue, 2008.
“A tanulmányok rávilágítottak, hogy az acai egyike a világ legtápálálóbb ételeinek. A nagy energiájú bogyó az amazóniai pálma gyümölcse, melynek íze a csokoládé és a piros bogyók keverékére emlékeztet. Az acai gyümölcs pépe 10szer annyi antioxidánst tartalmaz, mint a piros szőlő, ezenkívül tökéletes esszenciális aminosav komplexet tartalmaz.”
NBC Today Show, 2007. november
“Az acai a legszuperebb afrodiziákum? Meglehet. Könyörgőből játékossá változtat az ágyban? Kétség sem fér hozzá. A gyümölcs evéséből származó előnyök a nők és férfiak körében egyaránt ismert.”
American Curves Magazine, 2004. augusztus
“Egy bárban vagy egy egészségboltban a legújabb és legmenőbb íz az acai, e szőlőszem nagyságú, mélylila bogyó, mely Brazília dzsungeleiből jutott el hozzánk.”
Wall Street Journal, 2003. április
Az brazil őserdőkben felfedezett lila acai berry 30-szor több antioxidánst tartalmaz, mint a vörös szőlő és olyan esszenciális zsírsavakkal, C- és E-vitaminnal van teli, mely anyagok szervezetünk számára nélkülönözhetetlenek. Segít megelőzni a betegségeket, csökkenti a koleszterinszintet, a rák kialakulásának esélyét és a szívinfarktusét is.
Dr. John Smith